Nieuws

St. Caecilia zoekt straatmuzikanten! 23-03-2022

We zoeken ‘straatmuzikanten…’ Onze drumband is de laatste jaren helaas kleiner geworden. Mede daarom hebben we een aantal jaren geleden al de samenwerking opgezocht met de drumband van fanfare Concordia Einighausen. De slagwerkers


Voor de activiteiten op straat in eigen dorp is onze drumbandgroep echter te klein, zodat het doorgaan van meelopen tijdens Koningsdag, Sacramentsprocessie, Sinterklaasintocht en andere straatactiviteiten in het gedrang komt. We willen er alles aan doen om op straat te kunnen blijven marcheren en daarom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die 6 keer per jaar met ons mee willen doen op straat.

Lid worden van de vereniging is niet persé nodig en ervaring als slagwerker ook niet. Het helpt als je al iets van muziek weet, maar dat is niet noodzakelijk. Het vraagt een kleine tijdsinvestering: vooraf zal er een aantal keren geoefend worden waar onze dirigent Richard Dols een paar straatmarsen aanleert. Vervolgens gaat het om 6 straatoptredens in een jaar.

 

Zin in? We zouden hier erg mee geholpen zijn. Of eerst meer weten? Stuur een berichtje naar secretariaat@caeciliaguttecoven.nl, dan nemen we contact met je op.

Geplaatst door:Beheerder