Nieuws

Sprookjesconcert met een 'wandeling door de Efteling' op 9 november 21-10-2019

Op zaterdag 9 november geeft de fanfare een bijzonder concert in 't Tuurhoes. Wandelen jullie mee door de Efteling?


Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn in het bijzonder uitgenodigd om, onder begeleiding van de fanfare, een ‘wandeling door de Efteling’ te maken. Op zaterdag 9 november geeft de fanfare een bijzonder concert in gemeenschapshuis ’t Tuurhoes in Guttecoven.

Terwijl op een groot scherm de wandeling door de Efteling vertoond wordt, speelt de fanfare de bijpassende muziek bij de beelden. U herkent vast en zeker de melodie van bijvoorbeeld de Fata Morgana of de Indische Waterlelies.
Naast de wandeling door de Efteling staat ook andere ‘sprookjes’-muziek op het programma, ondersteund door beeld en/of door verhaal. Natuurlijk heten we ook ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s en anderen van harte welkom.

Voor kinderen t/m 12 jaar is de entree gratis. Ook mag iedereen als z’n favoriet sprookjesfiguur verkleed komen: prinses? Jager? Draak? Koning? Elfje? Roodkapje? Vanaf 13 jaar is de entree 2,50 euro, natuurlijk mag er dan ook verkleed worden 😉.
Het concert begint om 19.00 uur, de zaal gaat om 18.00 uur al open voor wie nog geschminkt wil worden.

Een kleine waarschuwing is wel op z’n plaats: er is een klein risico dat u met de tonen van Carnaval Festival in uw hoofd (taa ta ta taa ta ta tadadada) naar huis gaat….

Geplaatst door: Beheerder