Nieuws

Lintjesregen Sittard-Geleen 2020 24-04-2020

Met veel trots feliciteren we onze leden Math Weijzen en Peter Kentgens, én Peter's Margriet Kentgens met hun benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau!


Met veel trots feliciteren we onze leden Math Weijzen en Peter Kentgens, èn Peter’s Margriet Kentgens met hun benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau!

Math was jarenlang bestuurslid van onze fanfare en is zich na zijn bestuurslidmaatschap blijven inzetten voor de fanfare door een door hem geïnitieerde oud-ijzeractie en draagt hij zorg voor het onderhoud van de instrumenten. Daarnaast is hij één van de initiatiefnemers van buurtvereniging De Beukeboum. Hij zet zich in bij alle activiteiten van de buurtvereniging met bijbehorende muziekkapel en zorgt voor de technische ondersteuning.

Peter is een van de kartrekkers die CV De Tuurhouters uit Guttecoven nieuw leven hebben ingeblazen. Inmiddels is hij al geruime tijd voorzitter van deze vereniging. Daarnaast is hij concertmeester en lid van de muziekcommissie van onze fanfare.

Margriet Kentgens is secretaris van Fanfare Concordia in Einighausen. Daarnaast is zij coördinator van de drumband van Concordia. In het verleden heeft zij ook bijgedragen aan de opleiding van het majorettekorps behorende bij de drumband.

HOERA HOERA HOERA!

Geplaatst door:Beheerder